Consecutieve- of gesprekstolk

Onze tolk vertaalt bij een consecutieve tolkendienst wat er wordt gezegd als de spreker een pauze inlast. De tolk vertaalt, verklaart of vat samen om het gesprek tussen beide partijen helder en duidelijk over te brengen.

De meest voorkomende tolkendiensten verlenen wij aan notarissen. Bij woningoverdrachten, de ondertekening van hypotheekakten of bijvoorbeeld huwelijkse voorwaarden is het van groot belang dat beide partijen 100% zeker weten wat er vastgelegd wordt.

Bij het passeren van een akte bij de notaris is sinds de invoering van de Nieuwe Wet op het Notarisambt 1999 & Reparatiewet zelfs vereist dat er een tolk aanwezig is indien één van de partijen de taal van de akte niet of onvoldoende verstaat.

Andere activiteiten waar wij tolken voor in zetten zijn o.a. bemiddelingsgesprekken bij woningcorporaties, rechtszittingen, zakelijke vergaderingen, onderhandelingen, medische consulten, bedrijfsrondleidingen en verzekeringszaken.

Als u bijvoorbeeld een congres, symposium of evenement organiseert met buitenlandse deelnemers is een professionele tolk onmisbaar. Samen met uit te reiken samenvattingen in verschillende talen biedt u uw gasten een onvergetelijk evenement.

Vraag hier uw tolk aan

Tolken op locatie

Tolken worden bij ons vrijwel altijd op locatie ingezet.
Op kantoor bij de notaris voor de gespreksvertaling van de woningoverdracht of het passeren van de huwelijkse voorwaarden.

Als u een tolk nodig heeft om mee te gaan naar een vergadering, bemiddelingsgesprek of congres zoeken wij een geschikte tolk voor u die het dichtst bij die locatie gevestigd is. Dit bespaart zoveel mogelijk reiskosten en reistijd. Vooraf is er contact tussen u als opdrachtgever en de tolk.

Vraag hier uw tolk aan

Vraag nu een gratis  offerte aan

Snel een betaalbare professionele tolk nodig?

Vraag hier uw offerte aan

Tolkendiensten voor iedereen

Onze tolkendiensten zijn niet alleen voor het bedrijfsleven, overheidsinstanties en/of organisaties, ook particulieren kunnen bij ons terecht.

Als u een tolk nodig heeft neemt u vooraf contact met ons op in verband met de beschikbaarheid van de tolk. Wij verzoeken u om ons zo spoedig mogelijk te contacten zodra u weet wanneer u de tolk nodig heeft. Wij reserveren direct tijd in de agenda van de tolk en maken vervolgens een vrijblijvende offerte voor u.

Het inzetten van een professionele tolk zorgt voor een heldere en duidelijke communicatie tussen beide partijen. Vaak wordt vergeten dat er verschillen zitten tussen diverse culturen. Hierbij is een vakbekwame tolk ook uiterst belangrijk. U wilt immers goede zaken doen en een goede relatie met uw (toekomstige) partner(s) opbouwen.

Wij zetten de meest geschikte tolk voor u in qua opleiding, achtergrond, herkomst en stijl. Na afloop vernemen wij altijd graag van beide partijen (opdrachtgever en tolk) hoe de tolkendienst is gegaan. Hierdoor blijven wij ons telkens weer verbeteren.

Vraag hier uw tolk aan