Russische vertalingen

Kansrijke sectoren in voor Nederlandse ondernemers in Rusland zijn (duurzame) energie, bouw en infrastructuur, logistiek en transport, consumentengoederen, biotechnologie en de farmaceutische industrie.

Russische vertaling door Russische vertalers van Vertaalbureau AABEE

De officiële taal is het Russisch. Hoewel er verandering merkbaar is bij de jongere generatie, spreekt de meerderheid van de Russen geen andere taal. De kennis van de Engelse taal is beperkt en veelal passief. Spreekt u zelf geen Russisch, maak dan zeker gebruik van een tolk bij uw afspraken en zoek een goede Russische partner op de markt die naast Russisch een andere toegankelijke taal beheerst. Een goede Russische vertaling van uw brochures, productlijst of website laat zien dat u serieuze intenties heeft.

De export naar Rusland is in de eerste zeven maanden van 2017 toegenomen naar bijna 3,2 miljard euro. Dat is 35 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar. De export van producten van Nederlandse makelij groeide met 40 procent tot 2 miljard euro. De wederuitvoer nam toe met 28 procent. Dit meldt het CBS op basis van de nieuwste exportcijfers.

Communicatie

Een professionele Russische vertaling zorgt voor duidelijke communicatie. Specialistische Russische vertalers zijn hiervoor noodzakelijk. Onze vertalers vertalen naar hun moedertaal en worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun opleiding, vakkennis en ervaring. De selectie van uw vertaalteam gebeurt heel nauwkeurig zodat geen vakterm of begrip verloren gaat of verkeerd wordt begrepen in de vertaling. Zo zorgen wij voor een professionele Russische vertaling die aan al uw eisen voldoet.

Russische vertaling door Russische vertalers van Vertaalbureau AABEE
Russische vertaling door Russische vertalers van Vertaalbureau AABEE

Internationaal zakendoen, gedetailleerde contracten, financiële rapporten en jaarcijfers,  buitenlandse diploma’s, wonen of studeren in het buitenland, schade tijdens vakantie, doktersbezoek in het buitenland, trouwen met een buitenlandse partner, juridische- of strafrechtelijke zaken in een ander land.
Zo maar een paar voorbeelden waarbij de grote lijnen duidelijk zijn maar details van essentieel belang.

Met een vaste internationale partner voor uw Russiche vertaling heeft u een sterkere uitgangspositie door een groter aanbod van specialistische vertalers.

Kwaliteit van onze Russische vertalers

De kwaliteit van onze dienstverlening en producten wordt sinds 1985 door ons team van ruim 300 vertalers en tolken verzorgd. Ze zijn hoog gekwalificeerd, betrokken en leveren uitstekende kwaliteit onder vaak behoorlijke tijdsdruk.

Onze selectie van vertalers is een doorlopend proces. HBO of Universitair geschoolde vertalers met een specialiteit in hun vakgebied. Juristen met een afgeronde vertaalopleiding en jaren ervaring in beide vakgebieden werken voor AABEE. Medisch specialisten én beëdigd vertaler maar ook technisch opgeleide vertaalprofessionals.
Onze vertalers maken daarnaast ook nog gebruik van screeners ter controle op hun vertaalwerk.
Dat zijn onze vertalers.

Voor oplevering van een vertaling wordt door AABEE ook nog een revisie van de vertaling gedaan. Iedere vertaling heeft voor oplevering daardoor een dubbele controle ondergaan.
Dat is onze kwaliteit.

Iedere vertaling wordt direct in behandeling genomen. Ons grote aantal specialisten maakt het mogelijk dat er geen lange wachttijden zijn. Bij spoedopdrachten worden vertalers (indien mogelijk) van lopend werk vrijgemaakt en wordt voorrang gegeven aan uw spoedopdracht.
Dat is onze snelheid.

Zaken doen in- en met het buitenland, wij kunnen u helpen met de perfecte vertaling

Economische ontwikkelingen & kansen

Vertaalbureau AABEE

Alle talen, één kantoor” is meer dan een slogan.
Het is onze visie, zoveel mogelijk talen centraal beschikbaar hebben.
Vertalen blijft maatwerk in een dynamische meertalige wereld.

Vul hieronder ons informatieformulier in of klik hier om terug te gaan naar de homepage

Vertaalbureau AABEE

Onbeëdigd
Beëdigd
Weet ik niet, graag advies

Upload hier uw bestanden

Stuur mij a.u.b. uw Algemene Voorwaarden
U ontvangt éénmalig ons Informatiebulletin.