Griekse vertalers en vertalingen bij vertaalbureau AABEE

Professionele Griekse vertalers vertalen uw documenten


Griekse vertalers en vertalingen bij vertaalbureau AABEE

Beëdigde & onbeëdigde Griekse vertalingen


Griekse vertalers en vertalingen bij vertaalbureau AABEE

Griekse vertalers voor vertalingen in alle vakgebieden


Take Tour Take Tour

"Zoekt u een Grieks vertaalbureau?"

Gebruik onze Griekse vertalers

Onze vertalers Grieks zijn specialisten met jarenlange ervaring in hun vakgebied.
Griekse officiële instanties vragen vrijwel altijd beëdigde Griekse vertalingen. Voor notarissen en advocaten maar ook het bedrijfsleven verzorgen wij al jaren deze beëdigde Griekse vertalingen.
Veel voorkomende vertalingen zijn belasting documenten, testament, woonplaats verklaring, geboorte akte, huwelijksakte en diploma's.
Bij vertalingen naar het Grieks verzorgen wij, indien gewenst, ook uw Apostille.

"Voor technische, juridische, medische of reclame vertalingen van en naar het Grieks"

Vertalingen Grieks

Zakelijk ondernemen in Griekenland biedt Nederlandse ondernemers kansen in de energiesector, agrofood, afvalverwerking, farmaceutische en chemische industrie, ICT, toerisme, consumentengoederen en duurzame energie.
Grieks (Dimotiki) is de nationale taal. Toch geldt Engels als de eerste handelstaal. Afhankelijk van achtergrond, opleiding en werkervaring wordt er ook een derde taal gesproken, waaronder Duits, Frans, Italiaans, Turks of Russisch.

De Griekse markt voor biologische voedingsmiddelen staat nog in de kinderschoenen, maar de verwachting is dat deze sector de komende jaren zal gaan groeien. Importproducten maken op dit moment 25% van de markt uit omdat de Griekse ecologische landbouw en veeteelt nog maar weinig steun krijgt van de eigen regering. Tot de meest populaire biologische landbouwproducten behoren olijfolie, wijn en citrusvruchten.

De veeteelt neemt maar een bescheiden plaats in, in de Griekse economie. Het droge en hete klimaat en gebrek aan vruchtbare weiden maken intensieve veeteelt heel moeilijk. Verreweg het grootste gedeelte van de Griekse veestapel bestaat uit schapen en geiten. Verder zijn er veel varkens en kippen. Het zal duidelijk zijn dat men voor rundvlees en melk volkomen afhankelijk is van de import, en Nederland is verreweg de belangrijkste leverancier.

Een vertaling Grieks voor een particuliere opdrachtgever?

Als u een vertaler Grieks nodig heeft bent u bij ons Griekse vertaalbureau ook aan het juiste adres.
Wij vertalen ook voor particulieren.
Lees hieronder onze werkwijze en vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Vertaalbureau AABEE,
ook úw Griekse vertaalbureau?

Vertaaldiensten en tolkendiensten Grieks sinds 1985 voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren.
Wij leveren professionele (beëdigde) vertalingen in alle talen.
Persoonlijk contact, korte lijnen, uitmuntende vertalingen en snelle service zijn kenmerken waardoor onze opdrachtgevers ambassadeurs worden. Lange relaties met onze opdrachtgevers in binnen- en buitenland zijn geen uitzondering. Door ons aanbod van talen, vertalers én service zijn wij meer dan hun vertaalbureau.