Engelse vertalingen

vertaalbureau aabee, vertalers voor alle vertalingenHet Verenigd Koninkrijk (VK) is al jarenlang een van de belangrijkste handelspartners van Nederland.
Het VK bestaat uit Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. De belangrijkste exportproducten zijn chemische producten en machines. Ook exporteert Nederland veel vlees, groente en fruit.

 

Engelse vertaling door Engelse vertalers bij vertaalbureau AABEE

De Verenigde Staten heeft de grootste economie ter wereld. Met meer dan 310 miljoen inwoners is het een potentieel enorme afzetmarkt voor consumentengoederen. Reclame maken in de Verenigde Staten is een heel eigen tak van sport. Engelstalige teksten moeten in woordkeuze, stijl en lay-out worden aangepast aan de voorkeur van de Amerikaanse consument. Bij vertalingen naar het Engels gebruiken we standaard de Britse voorkeurspelling, maar op verzoek is ook een vertaling naar Amerikaans Engels mogelijk.

Communicatie

Professionele Engelse vertalingen zorgen voor duidelijke communicatie. Specialistische Engelse vertalers zijn hiervoor noodzakelijk. Onze vertalers vertalen naar hun moedertaal en worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun opleiding, vakkennis en ervaring. De selectie van uw vertaalteam gebeurt heel nauwkeurig zodat geen vakterm of begrip verloren gaat of verkeerd wordt begrepen in de vertaling. Zo zorgen wij voor een professionele Engelse vertaling die aan al uw eisen voldoet.

Internationaal zakendoen, gedetailleerde contracten, financiële rapporten en jaarcijfers,  buitenlandse diploma’s, wonen of studeren in het buitenland, schade tijdens vakantie, doktersbezoek in het buitenland, trouwen met een buitenlandse partner, juridische- of strafrechtelijke zaken in een ander land.
Zo maar een paar voorbeelden waarbij de grote lijnen duidelijk zijn maar details van essentieel belang.

Met een vaste internationale partner voor uw Engelse vertaling heeft u een sterkere uitgangspositie door een groter aanbod van specialistische vertalers.

Kwaliteit van onze Engelse vertalers

De kwaliteit van onze dienstverlening en producten wordt sinds 1985 door ons team van ruim 300 vertalers en tolken verzorgd. Ze zijn hoog gekwalificeerd, betrokken en leveren uitstekende kwaliteit onder vaak behoorlijke tijdsdruk.

Onze selectie van vertalers is een doorlopend proces. HBO of Universitair geschoolde vertalers met een specialiteit in hun vakgebied. Juristen met een afgeronde vertaalopleiding en jaren ervaring in beide vakgebieden werken voor AABEE. Medisch specialisten én beëdigd vertaler maar ook technisch opgeleide vertaalprofessionals.
Onze vertalers maken daarnaast ook nog gebruik van screeners ter controle op hun vertaalwerk.
Dat zijn onze vertalers.

Voor oplevering van een vertaling wordt door AABEE ook nog een revisie van de vertaling gedaan. Iedere vertaling heeft voor oplevering daardoor een dubbele controle ondergaan.
Dat is onze kwaliteit.

Iedere vertaling wordt direct in behandeling genomen. Ons grote aantal specialisten maakt het mogelijk dat er geen lange wachttijden zijn. Bij spoedopdrachten worden vertalers (indien mogelijk) van lopend werk vrijgemaakt en wordt voorrang gegeven aan uw spoedopdracht.
Dat is onze snelheid.

Zaken doen in- en met het buitenland, wij kunnen u helpen met de perfecte vertaling

Economische ontwikkelingen & kansen

Vertaalbureau AABEE

Alle talen, één kantoor” is meer dan een slogan.
Het is onze visie, zoveel mogelijk talen centraal beschikbaar hebben.
Vertalen blijft maatwerk in een dynamische meertalige wereld.

Vul hieronder ons informatieformulier in of klik hier om terug te gaan naar de homepage

Vertaalbureau AABEE

Onbeëdigd
Beëdigd
Weet ik niet, graag advies

Upload hier uw bestanden

Stuur mij a.u.b. uw Algemene Voorwaarden
U ontvangt éénmalig ons Informatiebulletin.