Vertaalbureau AABEE

Vertaalbureau AABEE Vertaalbureau AABEE Vertaalbureau AABEE Vertaalbureau AABEE Vertaalbureau AABEE 
Vertalingen voor particulieren
in alle talen en alle vakgebieden


"Vertalingen voor particulieren"

Werken of studeren in het buitenland?
Als u gaat studeren of werken in het buitenland wordt er vaak gevraagd om uw diploma’s of getuigschriften te laten vertalen. Het betreft hier meestal een beëdigde vertaling. Een goed afschrift van uw diploma wordt daarbij aan onze vertaling gehecht. Samen met een ondertekende verklaring van onze vertaler vormt dit een ingebonden boekwerk. Er kan niets meer toegevoegd of verwijderd worden. De vertaler verklaart dat de vertaling een naar waarheidsgetrouwe weergave van de originele tekst is.

Vertalingen van uw diploma, bul, certificaat, getuigschrift, akte, oorkonde of brevet?
Wij hebben een specialistische vertaler voor u.

Wilt u een vertaling van uw diploma’s of getuigschriften?

U kunt uw MS Word documenten, PowerPoint, TXT, RTF, PDF of Excel bestanden via ons online aanvraagformulier naar ons mailen. Wij maken op basis van de ontvangen teksten een vrijblijvende offerte.

"Vertaler voor persoonlijke documenten?"

Heeft u een vertaling van uw geboorteakte, huwelijks- of scheidingsakte, verklaring van erfrecht nodig? Onze juridische vertalers hebben jarenlange ervaring in de vertaling van deze stukken.

In het buitenland in aanraking gekomen met politie of justitie? Wij kunnen u helpen om uw proces-verbaal te vertalen. Het omzetten en goed verwoorden van juridische teksten is een bijzondere discipline. Veel van onze vertalers tolken ook bij strafzaken in rechtbanken en zijn zeer goed thuis in dit specialisme.

Werkgeversverklaringen, arbeidscontracten, belastingdocumenten of Verklaringen Omtrent Gedrag (VOG) zijn officiële documenten die veelvuldig vertaald worden. Niet alleen beëdigd maar ook onbeëdigd. Vaak worden deze stukken door onze Engelse vertalers verwerkt maar we doen dit ook vaak voor andere Europese talen.

Notarissen maken vaak gebruik van onze tolken en vertalers om hun kennis van zake, snelheid van vertalen en integriteit.

"Medische gegevens vertalen?"

Heeft u een vertaling van uw medisch dossier of doktersverklaring nodig?
Voor vertaalbureau AABEE werken vertalers met een medische achtergrond. Dit zijn zeer specialistische vertalingen maar door de expertise van onze collega’s kunnen we u helpen.
Dit doen we ook voor verzekeraars en expertisebureaus.

"Bescherming van uw persoonsgegevens"

Uw gegevens en documenten worden niet online opgeslagen. Wij werken niet met een klantenplatform waarin al uw teksten en documenten worden opgeslagen. Als wij uw documenten vertaald en opgeleverd hebben bewaren wij uw vertaling tijdelijk op onze eigen versleutelde interne omgeving. U kunt hier onze privacy verklaring lezen.

"Veilig online betalen"

Voorafgaand aan de opdracht sturen wij u een betaallink waarbij u veilig via ons online platform kunt betalen. De betaalmogelijkheden zijn iDeal, Visa, Mastercard, Paypal, Apple Pay. Betalingen worden door Mollie afgehandeld. Er worden geen persoonsgegevens op onze website en servers opgeslagen. Gegarandeerd veilig dus!

Staat uw gewenste taal niet op de site? Neem dan direct contact met ons. We kunnen u helpen!