Engelse vertalers en vertalingen bij vertaalbureau AABEE

Professionele Engelse vertalers vertalen uw teksten


Engelse vertalers en vertalingen bij vertaalbureau AABEE

Engelse vertalingen in alle vakgebieden
door één Engels vertaalbureau


Engelse vertalers en vertalingen bij vertaalbureau AABEE

Beëdigde & onbeëdigde Engelse vertalingen


Take Tour Take Tour

"Zoekt u een vertaalbureau Engels?"

Vertalingen Engels

Het Verenigd Koninkrijk (VK) is al jarenlang een van de belangrijkste handelspartners van Nederland. Het VK bestaat uit Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. De belangrijkste exportproducten zijn chemische producten en machines. Ook exporteert Nederland veel vlees, groente en fruit.

De Verenigde Staten heeft de grootste economie ter wereld. Met meer dan 310 miljoen inwoners is het een potentieel enorme afzetmarkt voor consumentengoederen. Reclame maken in de Verenigde Staten is een heel eigen tak van sport. Engelstalige teksten moeten in woordkeuze, stijl en lay-out worden aangepast aan de voorkeur van de Amerikaanse consument. Bij vertalingen naar het Engels gebruiken we standaard de Britse voorkeurspelling, maar op verzoek is ook een vertaling naar Amerikaans Engels mogelijk.

"Laat je algemene voorwaarden vertalen zodat je afnemer ze goed begrijpt. Dan loop je niet het risico dat ze ongeldig worden verklaard."

Communicatie in het Engels

Professionele Engelse vertalingen zorgen voor duidelijke communicatie. Specialistische Engelse vertalers zijn hiervoor noodzakelijk. Onze vertalers vertalen naar hun moedertaal en worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun opleiding, vakkennis en ervaring. De selectie van uw vertaalteam gebeurt heel nauwkeurig zodat geen vakterm of begrip verloren gaat of verkeerd wordt begrepen in de vertaling. Zo zorgen wij voor een professionele Engelse vertaling die aan al uw eisen voldoet.

Internationaal zakendoen, gedetailleerde contracten, financiële rapporten en jaarcijfers, buitenlandse diploma’s, wonen of studeren in het buitenland, schade tijdens vakantie, doktersbezoek in het buitenland, trouwen met een buitenlandse partner, juridische- of strafrechtelijke zaken in een ander land. Zo maar een paar voorbeelden waarbij de grote lijnen duidelijk zijn maar details van essentieel belang.

Met een vaste internationale partner voor uw Engelse vertaling heeft u een sterkere uitgangspositie door een groter aanbod van specialistische vertalers.

Engelse vertalingen

Wilt u de beste Engels-Nederlands vertaler of een tolk Nederlands-Engels?
Hieronder leest u hoe eenvoudig en snel wij te bereiken zijn en voor wie.

Vertaalbureau AABEE,
ook úw Engelse vertaalbureau?

Vertaaldiensten en tolkendiensten Engels sinds 1985 voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren.

Wij leveren professionele (beëdigde) vertalingen in alle talen.
Persoonlijk contact, korte lijnen, uitmuntende vertalingen en snelle service zijn kenmerken waardoor onze opdrachtgevers ambassadeurs worden. Lange relaties met onze opdrachtgevers in binnen- en buitenland zijn geen uitzondering. Door ons aanbod van talen, vertalers én service zijn wij meer dan hun vertaalbureau.